HTML

Jade Pot ajándék tippek II.

2007.12.01. 21:20 Jade Pot Teabolt


Folytatjuk a karácsonyi ajándék tippeket bemutató sorozatunkat. Az előző bejegyzésben egyedi teadobozok ajánlatairól olvashattál. Most arra az eshetőségre adunk ötletet, ha szeretnél különleges és hosszú távon emlékezetes élményt nyújtani az egészséges életvitelt és a teát kedvelő ismerősödnek, családtagodnak.

A teakártya
A Jade Pot teakártya elegáns és exklúzív ajándék. A teák csodálatos ízvilága és illata jól harmonizál a karácsonyi hangulathoz, mindemellett az eredeti teafüvekből és zamatos gyümölcsökből álló teakeverékek valódi értéket közvetítenek.

A teakártya névérték erejéig felhasználható áruházunkban, beleértve a szállítási díjat is. A termék minden egyes darabja azonosító számmal van ellátva, ennek segítségével tudja a vásárló felhasználni.

A megrendelő kérésére a kártyát egyedi felirattal látjuk el.
A teakártyát 2 500 Ft-os, 5 000 Ft-os és 10 000 Ft-os névértékben vásárolhatod meg. Mivel a teakártya összege a szállítási díjra is felhasználható, ezért nem jelent kellemetlen meglepetést az alacsony összegű rendelés sem. A kártyával való vásárlás után részletesen tájékoztatunk az aktuális egyenlegről, valamint vásárlás előtt is lekérdezhető az aktuális állapota e-mailben, illetve telefonon.

Keresd a Jade Pot Teabolt részletes termékpalettáját az alábbi címen elérhető webáruházban, vagy rendeld meg az ingyenes katalógust az alábbi telefonszámon:

Telefon: 06-20/475-2941
 
Élményekkel teli ajándékozást kíván Neked a Jade Pot Teabolt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teazo.blog.hu/api/trackback/id/tr62249227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása