HTML

Ilyen egyszerű a vásárlás...

2008.02.25. 21:10 Jade Pot Teabolt

Szólj hozzá!

Valentin Nap a Jade Pot Teaboltban

2008.02.05. 19:06 Jade Pot Teabolt

Szólj hozzá!

Címkék: valentin valentin nap

Hogyan készül az igazán finom tea? III.

2008.02.03. 19:41 Jade Pot Teabolt

A teáskanna:
Az elkészült tea szervírozásánál kerüljük a fémből készült kannákat. (Ez alól kizárólag a menta tea jelent kivételt.)
Az indiai és a Sri Lankai fekete teákhoz cserép, vagy porcelán teáskanna való, az afrikai és zöld teákhoz réz, illetve égetett agyag (terrakotta) edény javasolt.

A teáskannák belseje az idők folyamán "megpatinásodik", mindegyik megőrzi a benne készült tea aromáját. A fő teacsaládokhoz emiatt külön-külön teáskanna dukál a tökéletes élvezetért.
Az indiai, a ceyloni és az afrikai teák egy kannán osztozhatnak. Külön-külön kannát igényel (fajták szerint csoportosítva): a kínai zöld, a japán zöld tea, és az illatos teák (earl-grey, orosz és jázmin teák).

A kanna felmelegítése:
A teáskannát használat előtt melegítsük fel. Forrás határán lévő vízzel öblítsük át a teáskannánkat, míg az edény fala egyenletesen átveszi annak melegét. Ezután helyezzük a kannába a forrázó szűrőt és ebbe helyezzük a 3-5 gramm teafüvet. Erre öntsük lassan a megfelelő hőmérsékletű teavizet.

A csésze:
A legkelemessebb olyan csészéből inni a teát, amelynek az alja fehér, mert akkor a tea színének sokrétűségei is fokozhatják a fogyasztás élvezetét. A tea igazi illata pedig akkor érvényesül, ha csak félig töltjük a poharunkat.

A Jade Pot Teabolt ajánlata:
- teáskanna
- egy igazán nagy teás bögre
- procelán teáskanna
- mate tea

1 komment · 4 trackback

Hogyan készül az igazán finom tea? II.

2008.01.07. 22:10 Jade Pot Teabolt

A tealevelekben frissítő hatásukat nézve 2 féle aktív anyag található: a tein és a tanin. A tein - a koffeinhez hasonló stimuláns anyag - a forróvíz hatására 1-2 perc alatt felszabadul a levelekből, a tanin azonban folyamatosan jelen marad a teavízben az áztatás ideje alatt. Így lehetséges az, hogy a megfelelően élénkítő hatású tea készítésénél különös figyelmet kell fordítani az áztatási időre.

A tealevelek áztatásához olyan szűrőt használjunk, melyben elegendő hely van a tealevelek kibomlásához, hiszen gyakran a tealevél mérete az áztatás hatására megduplázódik. (Bővebben az eszközökről...)

A forrázás időtartama mindig igazodjon a tea fajtájához:

- Assam és Darjeeling tea esetén 3-4 perc,

- kínai zöld tea esetén 3-5 perc,

- japán zöld teák esetén 1-3 perc,

- félig erjesztett zöld teák (oolong teák) esetén 2-5 perc.

Az áztatási idő és a csersav tartalom összefüggéséről korábbi bejegyzéseinkben már olvashattál.

A következő alkalommal a megfelelő teáskanna és teáscsésze ismérveiről ejtünk néhány szót.

2 komment

Címkék: tea zöld tea fekete tea

Hogyan készül az igazán finom tea? I.

2008.01.03. 21:38 Jade Pot Teabolt


Most induló sorozatunkban lépésről-lépésre mutatjuk be a "tökéletes" tea készítésének lépcsőfokait. Az ideális alapanyagokon túl kitérünk arra is, hogy milyen az ideális teáskanna és teáscsésze, valamint a teák lehetséges ízesítése.

Kezdjük az alapoknál: válasszunk megfelelő vizet!
Mivel a csapvízet országunk majd minden pontján erőteljesen klórozzák, érdemes szűrt vizet beszereznünk. Egy kis utánajárással rövid időn belül találhatunk megfelelő vizet, mely nem klórozott és alacsony a só és mész tartalma is.
A víz melegítése során fontos, hogy ne hagyjuk a fizet lobogni, 100 celcius fokig emelkedni, hiszen a víz megégeti a leveleket és hatástalanítja az érzékenyebb illatokat és aromákat. 
A tökéletes teavíz hozzávetőleg 90-95 celsius fokos. Szemrevételezéssel is megállapíthatjuk ezt a hőfokot, hiszen a víz ennél a hőmérsékletnél finoman remeg és halkan sustorogni is kezd.
A következő alkalommal a tea levelek áztatási idejének, valamint a megfelelő aroma- és ízélménynek a viszonyát nézzük át.

1 komment

Címkék: tea készítése

Fűszeres teakeverék

2007.12.16. 21:07 Jade Pot Teabolt

A tea nem csak karácsonykor remek ajándék – érdekes, különleges ízű teakeveréket te magad is könnyedén készíthetsz!

Hozzávalók:
• 100 g jó minőségű fekete, vörös tea
• 1 vaníliarúd
• 6-8 szem szegfűszeg
• 1-2 fahéj rúd
• pár szem koriandermag

Elkészítés:
A vaníliarudat vágd apró darabokra, a fahéjat szintén tördeld kisebb részekre, tedd hozzá a szegfűszeget, majd az egészet keverd hozzá a teafűhöz. Az így kapott mixet jól záródó dobozban tárold 1-2 hétig, ezalatt jól összeérnek az ízek, s karácsonyra már fogyasztható is.
Fémdobozban vagy átlátszó üvegben igazán mutatós ajándék.
Forrás:

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony tea recept fekete tea

Jade Pot ajándék tippek II.

2007.12.01. 21:20 Jade Pot Teabolt


Folytatjuk a karácsonyi ajándék tippeket bemutató sorozatunkat. Az előző bejegyzésben egyedi teadobozok ajánlatairól olvashattál. Most arra az eshetőségre adunk ötletet, ha szeretnél különleges és hosszú távon emlékezetes élményt nyújtani az egészséges életvitelt és a teát kedvelő ismerősödnek, családtagodnak.

A teakártya
A Jade Pot teakártya elegáns és exklúzív ajándék. A teák csodálatos ízvilága és illata jól harmonizál a karácsonyi hangulathoz, mindemellett az eredeti teafüvekből és zamatos gyümölcsökből álló teakeverékek valódi értéket közvetítenek.

A teakártya névérték erejéig felhasználható áruházunkban, beleértve a szállítási díjat is. A termék minden egyes darabja azonosító számmal van ellátva, ennek segítségével tudja a vásárló felhasználni.

A megrendelő kérésére a kártyát egyedi felirattal látjuk el.
A teakártyát 2 500 Ft-os, 5 000 Ft-os és 10 000 Ft-os névértékben vásárolhatod meg. Mivel a teakártya összege a szállítási díjra is felhasználható, ezért nem jelent kellemetlen meglepetést az alacsony összegű rendelés sem. A kártyával való vásárlás után részletesen tájékoztatunk az aktuális egyenlegről, valamint vásárlás előtt is lekérdezhető az aktuális állapota e-mailben, illetve telefonon.

Keresd a Jade Pot Teabolt részletes termékpalettáját az alábbi címen elérhető webáruházban, vagy rendeld meg az ingyenes katalógust az alábbi telefonszámon:

Telefon: 06-20/475-2941
 
Élményekkel teli ajándékozást kíván Neked a Jade Pot Teabolt!

Szólj hozzá!

Jade Pot ajándék tippek

2007.11.24. 19:34 Jade Pot Teabolt

Bizonyára számodra is minden évben fejtörést igényel, hogy mivel ajándékozd meg barátaid, szeretteid. Egy igazán jó ajándék tanúbizonysága figyelmességednek, nem „elcsépelt”, mégis kedvező áron beszerezhető.
 
Az alábbiakban figyelmedbe ajánlok egy különleges, exkluzív, ám kedvező árfekvésű ajándékot.
 
A Jade Pot Teabolt kitűnő minőségű szálas teáit, valamint kedvező árú ajándékcsomagjaira hívom fel a figyelmed, ezzel is segítve választásod. Bizonyára felmerül benned a kérdés: miért válasszam a teát, mint ajándékot?
 
Íme 5 érv a tea mellett, amely garantáltan bizonyítja egyedi, alkalomhoz illő jellegét:
 
  1. Csodálatos ízvilága és illata jól harmonizál a karácsonyi hangulathoz.
  2. Eredeti teafüvekből és valódi gyümölcsdarabokból álló Jade Pot tea igazi értéket közvetít.
  3. Kivételesen egyedi ajándék, nem elcsépelt. („Már megint egy pár zokni…”)
  4. Az ajándék tartalma tetszőlegesen alakítható, árában kitűnően skálázható.
  5. A díszcsomagolás, illetve a díszdoboz (pl.: feliratozással, gravírozással) kívánságodra tetszés szerint alakítható.
 
A Jade Pot ajándékaival garantáltan kellemes és emlékezetes meglepetést szerezhetsz családtagjaidnak és barátaidnak, akik minden csésze tea után dicsérő szavakkal köszönik meg kedvességed.
 
Az alábbiakban ízelítőt láthatsz a Jade Pot Teabolt kedvező árú, stílusos termékeiből. Természetesen lehetőség van egyedi ajándékok összeállítására is, melynek mintáját kérésedre rövid időn belül összeállítjuk.
 
 
    
 


Kizárólag aszalt gyümölcsökből álló török almatea (750 Ft)  „Ázsia” dobozban (500 Ft).
 
 
Egy igazán különleges fekete tea ír krémlikőr aromával (768 Ft), a közkedvelt „Black Jap” dobozban (910 Ft).
 
Keresd a Jade Pot Teabolt részletes termékpalettáját az alábbi címen elérhető webáruházban, vagy rendeld meg az ingyenes katalógust az alábbi telefonszámon:

Telefon: 06-20/475-2941
 
Élményekkel teli ajándékozást kíván Neked a Jade Pot Teabolt!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony ajándék

A nyugodt erő záloga

2007.11.13. 09:47 Jade Pot Teabolt


A tradicionális alapteák bemutatása a mai bejegyzéssel az utolsó állomáshoz érkezett. Ígéretünkhöz híven kalandozunk a teák birodalmában, s elhagyva Afrikát egy Dél-Amerikában honos italt, a matét mutatjuk be Neked.
 

"A legenda szerint Dél-Amerikában a guarani indiánokat meglátogatta a Hold és a Felhők istennője, de a békés emberek helyett egy jaguárral találkoztak, amely megtámadni készült őket. Egy öregember megmentette az istennőket, akik ajándékként olyan új növényt adtak neki, amiből elkészíthette a barátság italát." forrás: hirado.hu/MTI

Az eredetileg Paraguayban és Braziliában honos vadon élő mate 6-8 méteres gömbkoronájú fa, míg a folyamatos gonozás alatt áló mate kistermetű, bokros örökzöld növény. Levélrügyeit és zsenge leveleit kétévente szüretelik, aprítják (egyes vidékeken a leveles szárakat is felaprítják a teához), majd - típusától függő mennyiségben - egy enyhe pörkölést is kap.A kép forrása: http://www.dkimages.com

A matéból elkészült főzet hatóanyaga a matein. A koffeinhez közel álló erős stimuláns anyag azonban mechanizmusában másképpen hat szervezetünkre, mint az elsődleges koffein forrásaink (pl. a kávé). Élénkítő hatása függ az idegrendszerünk aktuális készenléti szintjétől, így szabályozva annak működését: jelentősen élénkít, ha fáradtnak érezzük magunkat és ellazít, ha izgatottak vagyunk.
 A kép forrása: www.jadepot.hu

És élettanilag kedvező hatásai itt még nem érnek véget. A mate jelentős ásványi anyag (káliumot, nátriumot, mangánt, magnéziumot) és vitamin (A-, B1-, B2- és C-vitamint, valamint riboflavint) forrás. Növeli a HDL (hasznos koleszterin) szintet, ezzel is csökkentve a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát. Összetétele révén kifejezetten ajánlott sportolóknak is.

A mate tea mindemelett - megfelelő mennyiségű testmozgás és tápanyag bevitellel együtt - segít az ideális testsúly elérésében is, mivel csökkenti az éhségérzetünket és serkenti a tápanyagcserét.
A kész mate főzetnél elkerülhetetlen, hogy beszéljünk a jellegzetes tálalási módjáról is, nevezetesen a rumbatökből készített mate-tökről és a fémből készült mate pipáról, a bombilláról.


A kép forrása: http://www.teadesign.biz

A tradicionális mate készítésénél a mate-tökbe helyezik a leveleket, majd forró vizet öntenek rá. 10-15 perc áztatás után ízlés szerint édesítik és forrón fogyasztják a bombillán keresztül.
A tea készítésénél 70-80 celsius fok közötti vizet használjunk. Mivel nincs csersav tartama, nem lehet túláztatni. Természetesen a mate fogyasztási módja (tökben, vagy anélkül) semmiben nem csökkenti annak egészségre gyakorolt kedvező tulajdonságait.

A mate tea elkészítéséhez javasolt termékek a Jade Pot Teabolt polcairól:

Szólj hozzá!

Címkék: tea mate

Rooibos – az afrikai mindenes

2007.11.03. 23:28 Jade Pot TeaboltAlapteákat felvonultató kóstolónkban vöröslő afrikai teát kortyolgatunk.
Az eddig bemutatott teacsaládok (a fehér tea, gyümölcs tea, fekete tea és zöld tea) mindegyike Ázsiához köthető. Mostani kalandozásunk elvezet az ázsiai teagyökerektől, és Európa számára csak a XX. század második felében megismert/felismert afrikai „csoda italt”, a rooibos teát ízleljük.


A Dél-Afrika területén honos vörösbokor hosszú és egyenes, nyers ágaiból és ugyancsak vékony leveleiből származik a tea alapanyaga. A szüretelése egész nyáron folyamatos, azonban a cserjéket legalább másféléves korukig nem lehet feldolgozni.


Forrás:http://www.kapstadt.org


A leszedett zöld ágakat és leveleket apró darabokra vágják, majd egy rövid kb. 1 napos fermentációs időszak következik. Ekkor kapja meg a tea a rá jellemző „afrikai”, vöröses-barna színvilágát.
A rooibos tea rendkívülien gazdag ásványi anyagokban és – bár kisebb arányban, mint a zöld teában – antioxidáns hatása is bizonyított. Talán ennek köszönhető, hogy a nyugati világban a 90-es évek közepétől éli igazi aranykorát azok körében, akik tudatosan figyelnek életmódjukra, táplálkozásukra.
Ellentétben a tradicionális teafélékkel, a rooibos tea nem tartalmaz teint, illetve koffeint. Ennek köszönhetően kötöttségek nélkül, gyermekek és koffein érzékenyek számára is szabadon fogyasztható. Sőt, a természetgyógyászatban kifejezetten kiemelik jótékony hatását a vérnyomás csökkentésében és a görcsoldásban. Csersavmentességének is köszönhetően kiválóan csökkenti a gyomorégést, és a hozzá kapcsolódó bélpanaszokat.
 


A tea elkészítése:
Az elkészítése nem igényel precíz odafigyelést. A már említett csersav mentességének köszönhetően nem lehet túláztatni a teafüvet, és nyugodtan forrázható 100 C-os vizzel 8-10 percen keresztül.
Az elkészült tea vöröses színét nem lehet összetéveszteni más tea színével, emiatt célszerű is üvegpohárban tálalnunk. Jellegzetesen gazdag, édeskés ízvilága - ízesítő anyagok nélkül is – vitalitással telt nyugalmat áraszt. 


A Jade Pot Teabolt ajánlata a rooibos tea elkészítéséhez:

3 komment

Címkék: rooibos tea

Szüzek dícsérete - a fehér tea

2007.10.29. 20:10 Jade Pot Teabolt

 
Az eddigi bejegyzésekben a "teavilág" két tradicionális mérföldkövét látogattuk meg. Rövid áttekintést kaptunk arról, hogy mi a különbség a zöld tea és a fekete tea között, valamint betekintést nyertünk, hogy miből készül a valódi gyümölcs tea.  
A mai kalandozásunk során - folytatva az alapteák családjainak bejárását - ízleljünk bele a hungaricumnak éppen nem nevezhető, ám annál különlegesebb "Pai Mu Tan" fehér teába.
 
És valóban különleges ez a tea. A kínából származó teát csak az év egy bizonyos szakaszában lehetséges begyűjteni és akkor is csak pár napig. Kapkodi azonban nem célszerű, mert ügyelni kell arra, hogy a gazdag hatóanyagok csakis a még ki nem nyílt tearügyekben találhatóak. Ezután a leszedett tearügyeket - figyelve azok épségére - vékony rétegbe napra terítik. 2 napon keresztül szárítják, mindenféle mesterséges, vagy mechanikus behatás nélkül. A szárítási folyamat során kézzel forgatják át a tearügyeket, így segítve a nedvességtartalom csökkentését. 
 
A leírt eljárásból már elképzelhető, hogy mi miatt nevezték a fehér teát a "császárok italának". Főleg ha kiegészítjük azzal a legendával, hogy a császár teáját csak szüzek érinthették, a tearügyeket pedig aranyollóval szüretelték. Nos legenda ide vagy oda, manapság is egy igazi különlegességnek számít ez a fajta. Népszerűségének titka, hogy a természetben alig létezik még egy olyan univerzális csodaszer - a korrektség végett leszámítva a fokhagymát és az aloe verát - amely ilyen koncentráltan tartalmazna természetes antioxidáns anyagokat, segítve ezzel a meggyengült szervezet erősödését, a tudatos roborációt. És ezzel az anyaggal sikeressen szállhatunk szembe azokkal a sejtromboló anyagokkal is, amelyek felelősek az egyes sejtburjánzással járó (daganatos) megbetegedésekért.
 
Az elkészült teáról:
Tévhit, hogy a fehér tea nem tartalmaz teint. Az ideális koffein tartalmának köszönhetően kiegyensúlyozottan élénkít,hosszútávon javítva koncentrációnkat is. 
A tealeveleket forró, de nem lobogó 70 Cº-os vízzel kell leönteni, majd 5-7 perc áztatás után fogyasztható. Mivel nem megy végig hosszas fermentációs folyamaton, ízvilága a fekete teákhoz képest kevéssé karakteres. Lágy, finoman édeskés íze az elfogyasztását követően is hosszan megmarad "ízlelőink" emlékében.
 
 
A "Pai Mu Tan" fehér tea elkészítéséhez javasolt Jade Pot kellékek:

Szólj hozzá!

Címkék: fehér tea

Nagypapa kertje

2007.10.25. 19:39 Jade Pot Teabolt


Ezen a héten a JADE POT gyümölcs teák kerülnek a középpontba.  Érthetően tisztázzuk a különbséget a köznapi értelemben használt tea és a gyümölcs tea között, ahogy a zöld tea vs fekete tea esetében is olvashattad. Mindemelett olvashatsz néhány hasznos infot, praktikát is a valódi gyümölcs tea (nem ám a fűrészpor és a mesterséges aromák nászából született filteres tea!) elkészítésével kapcsolatban.

A gyümölcs teák bemutatásának középpontjában a JADE POT Online Teabolt szenzációs teakeveréke áll: a "Nagypapa kertje".

Az igazi gyümölcs tea születése során egyetlen összetevőjébe sem kerül teacserje, tealevél. Az összetevők minden esetben kiváló minőségű aszalt vagy szárított gyümölcsök, jellemzően 4-5 féle termés házasítása nélkül nem is találunk magas élvezeti értékű gyümölcs teát. Mivel teljes mértékben mentes a csersav- és teintartalomtól, ezért korosztályi megkötés nélkül korlátlan mennyiségben fogyasztható. 

Az összes gyümölcs tea megalkotása során egy alapra épül. Ez az "alap tea" - az esetek többségében - almát, csipkebogyót, hibiszkuszt és narancs- vagy citromhéjat tartalmaz.Mivel teinmentes, a túláztatás kellemetlen hatása nem jelentkezik. Legalább 10-15 perc áztatási idő szükséges - a forrázásnál nyugodtan használhatjuk a 100 celsius fokos teavizet -, azonban ha tovább ázik a tea, az aromák utolsó csepje is elegyedhet a teavízzel és csak még finomabbá válik a főzetünk. A gyümölcsdarabok 2-3 szorosára is felduzzadnak, és igazi ehető csemegévé válnak (érdemes is ezzel zárni, tejessé tenni a gyümölcs tea fogyasztását).

Az elkészült teáról:
Összetevőiben visszaköszönnek a kerti piros gyümölcsök életteli aromái, az eper, a málna és a ribizli személyében. Ezt az ízvilágot tovább mélyíti az érettebb, karakteresebb aromák, mint a fekete szeder és a fekete ribizli. Minden korty a napfény ízét rejti magában.

A "Nagypapa kertje" elkészítéséhez ajánlott Jade Pot Online Teabolt termékek:
- gyümölcs tea ("Nagypapa kertje")
- gömb teaszűrő
- teapohár

Add át magad a teázás élvezetének és meglátod, megéri!
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcs tea nagypapa kertje

Mandulás zöld tea

2007.10.20. 09:36 Jade Pot Teabolt


A mai napon egy könnyű, édeskés teát veszünk szemügyre, a mandulás zöld teát. A Jade Pot mandulás zöld tea keverék összetevőiben kigyensúlyozott és letisztult, fő alkotó elemei a zöld tea, mandula szeletek (nem aprított!), valamint lime virág.


A zöld tea kétség kívül divatját éli (pláne ilyen időben...). Azonban a popularitásának köszönhetően sok tévhit keletkezett vele kapcsolatban. (pl.:nincs benne annyi koffein, mint a fekete teában; más teacserjéből készül mint a fekete tea; stb.)
Amíg kellő hőmérsékletre - kb. 80 celsius fokra - emelkedik a teavízünk, röviden nézzünk utána mit is takar ez a szó, hogy zöld tea.

A zöld tea alapjául szolgáló cserje levele teljes mértékben azonos, a "hagyományos" fekete teáéval. Különbséget a két fajta között a levelek kezelésében találunk. Azonban ez a kezelés a két tea tulajdonságait gyökeresen megváltoztatja. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

A tealevelek leszedése után - a fekete tea esetében - a szárítási folyamatot egy oxidációs eljárás követi. Ennek a folyamatnak a következménye, hogy a levélben található erőteljes antioxidáns anyagok átalakulnak egy visszafogottan aktív anyaggá, azonban ízvilága karakteresebbé és összetettebbé válik. A valódi fekete tea markáns íze, erőteljes fekete színe miatt kávé helyett is fogyaszthatjuk. A benne található koffein meghaladja a kávé koffein tartalmát, azonban hatásmechanizmusa miatt - nem lökésszerűen szívódik fel - kiegyensúlyozott és természetes felfrissülést nyújt. 

A zöld tea koffeinhez hasonló tein tartalma, s annak hatásmechanizmusa megyegyezik a fent leirtakkal, de lássuk a különbséget! A zöld tea készítésénél, a levelek szárítása után nem megy át a tea ezen az oxidációs folyamaton. Emiatt az antioxidáns anyagok sértetlenül maradhatnak, s ez jelentősen befolyásolja a tea karakterét is. Fogyasztásakor ezek az anyagok bekerülnek a szervezetbe, melynek jótékony hatásáról itt olvashatsz.

Most, hogy elkészült a teavíz, s előkészítettem a mandulás zöld teát is, felhívom a figyelmet egy fontos mozzanatra. Zöld tea készítése esetén soha ne használjunk 80 celsius foknál melegebb vizet, s különösen figyeljük az áztatási időt! Az optimális ízhatás elérésére 2-3 percet áztassuk a teafüvet, mivel a tea ízhatásáért felelős csersav- és teintartalom miatt a tea íze hamar leromolhat, tetjén olajos réteg keletkezhet.

Az elkészült teáról: kellemes, könnyed ízvilág jellemzi. Édeskés, friss íze és lágysága feminim jegyeket mutat. Pazar élmény így október közepén, egy északi hidegfront kellős közepén. Hogy Te is átérezhesd ezt az ízélményt ajánlom figyelmedbe az alábbi Jade Pot termékeket:

Add át magad a teázás élvezetének és meglátod, megéri!

Szólj hozzá!

Címkék: zöld tea mandulás tea

Kalandra fel!

2007.10.15. 19:39 Jade Pot Teabolt


A teázás kulturájánkak sokszínűségét leírni lehetetlen, sorokba vetni képtelenség. Egy olyan témát, mely többezer éves hagyománnyal rendelkezik csak kellő tisztelettel és odaadással illik megközelíteni. 

Blogunkban hétről-hétre kalandra hívunk, hogy közösen barangoljuk be ezt a csodás univerzumot. Lépéseink során kitérünk az egyes teafajták eredetére, egészségre gyakorolt hatására, íz- és színvilágára. Részletesen bemutatjuk, hogy milyen módszerrel és kellékekkel érhetjük el a legfinomabb ízélményt. Felfedezéseinket fotókkal dokumentáljuk, s hogy bármikor felidézhesd Te is a csodát otthonodban, ajánlót adunk a zöld tea, mate tea, rooibos tea, s megannyi izgalmas ízélmény sokszínű kínálatából.

Kalandra fel!

1 komment

Címkék: bevezető